Home
Behandeling & tarief
Energie in balans
Producten
Opleidingen
Contact

Behandelingen en tarieven:

Standaard pedicure behandeling € 34,50

Nagels knippen en verzorgen, verwijderen van eelt en eventuele likdoorns of kloven, behandelen van ingroeiende nagels of verdikte nagels. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten en wordt afgerond met een voedende crème.

 Teennagels lakken € 9,50

 

Uw nagels worden gelakt in uw favoriete kleur (eigen nagellak i.v.m. hygiëne)

 

 

 Even een moment voor uzelf

 

Voetreflexologie

Voetreflexologie is een zachte, kalmerende en toch effectieve therapie, die is gebaseerd op het masseren en stimuleren van reflexzones op de voeten. De reflexzones corresponderen met organen, klieren en weefsel in het lichaam.

 

Doel van de behandeling is het zelfherstellende vermogen van het lichaam te activeren. Voetreflex kan nieuwe energie geven, het mogelijk maken om te verwerken en los te laten en het lichaam ondersteunen om afvalstoffen af te voeren. Ook kan het helpen de energie in het lichaam beter te verdelen, uit je hoofd naar je voeten.

Er wordt geen diagnose gesteld. Bij ernstige of aanhoudende klachten dient u een arts te raadplegen.

 

Behandelduur & tarief voetreflexologie:

Ontspanning /onderhoud 30 minuten € 29,50

Klachtengericht 50 minuten € 48,-

Combinatiebehandeling:

Pedicure & 30 minuten voetreflexmassage geen € 64,- maar € 59,-

Pedicure & 50 minuten voetreflexmassage geen € 82,50 maar € 77,50

 (Tijden kunnen afwijken door intake en nabespreken met een kopje thee of glas water)

Chakra voetreflex behandeling € 29,50

Chakra’s zijn energiepunten in ons lichaam die invloed hebben op ons lichaam, ons denken, onze emoties, ons gedrag en onze ontwikkeling.

Voor onze gezondheid en onze ontwikkeling is het belangrijk dat chakra’s in harmonie en in balans zijn. Dat is echter vaak niet het geval.

Prachtig is om te ontdekken waar de reflexzones op de voet zitten van de 7 belangrijkste chakra’s en hoe je het lichaam en de chakra’s kunt uitnodigen om in harmonie en balans te komen d.m.v. reflexologie en aromatherapie

Ontspanningsmassage € 29,50

Tijdens de voet en onderbeenmassage wordt er gebruikgemaakt van verschillende technieken om geest en lichaam te ontspannen en het zelfherstellende vermogen van het lichaam te stimuleren.

Er wordt gebruik gemaakt van de vijf elementen massagecrème, Vuur, Aarde, Metaal, Water of Hout, en duurt ongeveer 30 minuten.

 

 

 

Paraffinebehandeling € 29,50

 

De voeten worden omhuld met paraffine en heerlijk warm ingepakt. De behandeling wordt afgerond met het inmasseren van de paraffine en duurt ongeveer 30 minuten.

 Kalmerend, ontspannend en stimuleert de bloedsomloop.

 

 

 

Bach bloesem therapie consult € 20,-

 

Bloesemremedies zijn puur natuur en iedere bloesem heeft een andere doelstelling. Het hoofddoel is lichaam en geest in balans brengen. Zij kunnen een enorme hulpmiddel zijn bij gezondheidsproblemen, tijdens examens, tijdens rouwverwerking, na ontslag, indien er sprake is van overspannenheid en burn-out, verdriet etc.

 

Ontspannen is het meest productieve wat je kunt doen

Is het energie in balanstraject iets voor u

 

 

De realiteit: We hebben allemaal 83 problemen waaraan we niets kunnen doen. Als je echt je best doet kun je er misschien een oplossen, maar zodra het verdwenen is komt er direct weer een ander voor in de plaats.

Boeddha

 

 (de tarieven zijn inclusief 21% btw)

Het betere voetenwerk | info@hetbeterevoetenwerk.nl