Home
Behandelingen
(Medisch) pedicure
Producten
Opleidingen
Contact

Behandelingen en tarieven 2018:

Standaard pedicure behandeling € 28,50

Nagels knippen en nagel omgeving verzorgen, verwijderen van eelt en eventuele likdoorn of kloof, behandelen van ingroeiende nagel of verdikte nagel. De behandeling wordt afgerond met een voedende crème                   

Teennagels lakken € 7,50

 

 

Uw nagels worden gelakt in uw favoriete kleur (eigen nagellak in verband met hygiëne)

 

 

 

 

Traditionele vijf elementen voet en onderbeen massage € 20,00

Deze massage heeft zijn oorsprong vanuit de traditionele oosterse geneeskunde. De Chinese geneeskunde is er op gericht om de mens gezond te houden. Alles in en om de mens heeft invloed op zijn of haar welzijn en het streven naar balans.

Tijdens deze voet en onderbeenmassage wordt de levensenergie in beweging gezet en het zelf herstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd.
Er wordt gebruik gemaakt van de vijf elementen massagecrème, Vuur, Aarde, Metaal, Water en Hout, en duurt ongeveer 30 minuten.

 

Specialistische behandelingen

Nagelbeugel € 20,00

Door een afwijkende vorm van de nagel of het verkeerd knippen kan een ingroeiende of ingegroeide nagel ontstaan, wat meestal gepaard gaat met pijn. Door middel van de nagelbeugel kan er voor correctie of begeleiding van de nagel gezorgd worden zodat hij niet opnieuw in kan groeien. 

Nagelreparatie € 20,00

Deze techniek wordt gebruikt om een beschadigde nagel te repareren. De natuurlijke nagel wordt geheel of gedeeltelijk vervangen door een kunstnagel. 

Orthese € 17,50 - € 25,00

Een orthese is een op maat gemaakt hulpstukje op drukgevoelige plaatsen. Op deze manier kunnen drukplekken tijdelijk of blijvend worden ontlast.

Anti-druktechniek € 5,00 - € 10,00 - € 15,00

Om tijdelijk drukplekken aan uw voeten te ontlasten wordt met verschillende soorten vilt de drukplek drukvrij gelegd. Op deze manier wordt de pijn minder en kunt u weer pijnvrij lopen.

 

       

 

    

 (de tarieven zijn inclusief 21% btw)

Het betere voetenwerk | info@hetbeterevoetenwerk.nl