Home
Behandeling & tarief
Energie in balans
(Medisch) pedicure
Producten
Opleidingen
Contact

Energiebalans in balans

Bent u vaak moe, heeft u stress, moeite met ontspannen, veel onrust in het hoofd of heel gevoelig dan is de energie in balans methode iets voor u.

De energie in balans methode omvat een behandeltraject van 7 behandelingen die 1 maal per week gegeven worden aan mensen die energetisch in balans willen komen. Bij iedere behandeling wordt de complete energie in balans gebracht en staat afwisselend 1 chakra centraal.

De behandeling wordt over de kleding heen gegeven.

Elke behandeling begint met een magnesiumvoetbad, een intake/evaluatie en uitleg.

1e behandeling – chakra 1: u krijgt een edelsteentje behorend bij het chakra, een corpus energeticus, een Permsal pot magnesiumzout, een Bach bloesem consult en remedie op u afgestemd, een Celzout advies en een energie in balans massage.

50 minuten € 76,20

2e behandeling – chakra 2: u krijgt een edelsteentje behorend bij het chakra, Permsal magnesium spray en een energie in balans massage.

35 minuten € 55,45

3 t/m 6 behandeling – chakra 3 t/m 6: u krijgt een edelsteentje behorend bij het chakra en een energie in balans massage.

35 minuten € 39,00

7e behandeling – chakra 7: u krijgt een edelsteentje behorend bij het chakra een nieuwe bloesem remedie en een energie in balans massage.

45 minuten € 44,00

Blijf in contact met je energie, blijf opgeladen, blijf in een staat van Liefde. 

Voor voetreflex- en ontspanningsmassage zie behandelingen en tarieven

(de tarieven zijn inclusief 21% btw)

Het betere voetenwerk | info@hetbeterevoetenwerk.nl