Home
Behandelingen
(Medisch) pedicure
Producten
Opleidingen
Contact

 In de praktijk zijn verschillende verzorgende producten, voor uiteenlopende voetproblemen verkrijgbaar.

 

   

Samenwerkende pedicures

 Samenwerkende Pedicures is een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsproducten die uitsluitend kunt krijgen via de pedicure. Stuk voor stuk zijn het producten die daadwerkelijk een oplossing bieden voor veel voorkomende problemen, zoals mycosenagels (kalknagel) en voetschimmel. Alle Samenwerkende Pedicures-producten zijn uitvoerig getest met verbluffende resultaten.

 

 

 

Alle producten € 11,00

 

 

 

Kathleen Kay

Kathleen Kay Cosmetics maakt gebruik van aromatische oliën, mineralen en andere natuurlijke ingrediënten die er voor zorgen, dat uw huid elastisch aanvoelt en er weer gezond uit ziet.
Zelfs personen met een gevoelige huid kunnen met de producten van Kathleen Kay Cosmetics hun handen en voeten doeltreffend verzorgen.

 

♦ Refreshing & Moisturising  Foot Cream € 10,50

♦ Moisturising & soothing hand and foot Cream

 for diabetics   € 13,50

♦ Protective foot balm   € 7,95

 

 

FunghiClear heeft een aantal unieke eigenschappen. De ontwikkelaars hebben goed gekeken naar de bestaande producten en hebben met FunghiClear een product samengesteld dat zeer effectief is en waarmee ook de grootste bron van herbesmetting van een schimmel kan worden behandeld, namelijk de schoenen. Manuka Olie is het hoofdbestanddeel van FunghiClear.

FunghiClear met Manuka Olie

Manuka Olie is een essentiële olie die wordt gewonnen uit de Manuka plant in Nieuw Zeeland. De Manuka plant is familie van de Melaleuca Alternifolia waaruit Tea Tree Olie wordt gewonnen. Van Manuka Olie zijn tot op heden geen bijwerkingen bekend. Onderzoek geeft tevens aan dat de schimmelremmende werking van Manuka Olie als zeer sterk wordt beoordeeld. Een bijkomend voordeel is dat Manuka Olie een aangename geur heeft.

FunghiClear

Is een natuurlijke spray die schimmelgroei remt;

 Kan tevens gebruikt worden om de schoenen te reinigen. Schimmels verplaatsen zich vaak via de schoen en kunnen zo op andere plaatsen aan de voet opnieuw voor overlast zorgen;

Bevat verder natuurlijke ingrediënten die helpen de huid in goede conditie te brengen en daarmee nieuwe overlast voorkomen.

€ 14,95

 

Het betere voetenwerk | info@hetbeterevoetenwerk.nl